Site logo

Bestil - når det passer dig!
24 timer i døgnet 365 dage om året  
Vi er der - når du har brug for os!

Stacks Image 1437
Liink Mac Bestil

Brug for hjælp så klik her for at se videoen.

Telefon-/Videotolkning

Videotolkning - Bestil telefontolkning eller videotolkning i alle sprog
Liink ApS tilbyder en bred vifte af forskellige tolkningstyper herunder Telefontolkning og Videotolkning.

Nogle af vor kunder efterspørger Telefon-/Videotolkning, da det er en mere fleksibelt og økonomisk attraktivt alternativ, oftest i en akutte situation.

Liink har fået udviklet et professionelt system inden for Telefon-/Videotolkning, som gør at vor kunder IKKE behøver andet end en internet forbindelse, webcam og evt. et headset - resten sørger vi for.

Hvordan fungere
Telefon-/Videotolkning hos Liink ? Kunden kobler sig op, på vores system, via den henvisninger som er modtaget ved bestilling. Så snart man er logget på starter sessionen - simpelt og sikkert. Når sessionen er slut er alt registreret automatisk af vores systemer bla. start og slut tidspunktet, så kunden kan fortsætte sin arbejdsgang uden at skulle til at udføre yderligere.

Vores
Telefon-/Videotolkning system bruges bl.a. i den offentlige sektor som f.eks. kommuner, skoler, daginstitutioner, uddannelsessteder, jobcenter, sundhedsplejesker (hjemmebesøg) mm., men også i den privatsektoren som f.eks. til forretningsmøder, salgsmøder, konferencer, præsentationsmøder, foredrag, messer, forretningsrejser mm.

Liink Telefon-/Videotolkning system kan bruges over alt, da det er geografisk fleksibelt, understøtter alle styresystemer (Windows, Mac OS X, Linux), samt mobil styresystemer (iPhone, iPad, Android, Symbian, Windows Mobile).

Liink ApS kan tolke i mere end 250 sprog og dialekter, med professionel erfaring inden for de mest komplekse og følsomme situationer.

Alle vore tolke har en generel viden om det danske samfunds opbygning og funktion, foruden ekspertise indenfor særlige fag og den tilhørende terminologi

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde. Ligeledes kan du fortage din bestilling på en af følgende måder:


Online klik her, telefon  48 48 80 34, fax  48 48 80 36 eller E-mail  bestil@liink.dk

Liink ApS
har åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om åretvi er der, når du har brug for os!

Eksempel 1

  • Envejs kommunikation
  • 2500 personers opkobling
  • mm.
Bestil her

Liink Broadcasts - Bestil en telefontolkning eller Videotolkning i alle sprog

Eksempel 3

  • Kommunikation på tværs
  • Op til 50 opkoblinger
  • mm.
Bestil her

Videotolkning - Bestil telefontolkning eller videotolkning i alle sprog

Eksempel 2

  • Mulighed for flere debattør
  • Mulighed for tilhøre/seer
  • mm.
Bestil her

Oversættelse - Bestil en skriftlig oversættelse i alle sprog